Tramptraktor Bäst i test 2023

Välj rätt tramptraktor till barn.

En tramptraktor för barn är en populär leksak som efterliknar en riktig traktor och drivs av kedja och pedalrörelser. Det finns olika tillverkare som erbjuder tramptraktorer av hög kvalitet, exempelvis Rolly Toys, Peg Perego, BERG, Smoby, Alex Garage och Dolu. Välkända Rolly Toys erbjuder licentillverkade tramptraktorer från kända märken som John Deere, Volvo CE, CAT, Valtra, New Holland och Massey Ferguson. Att som barn få en egen kopia på en riktigt traktor är en uppskattad present.

En tramptraktor för barn är vanligtvis tillverkad av hållbar plast och har detaljerade funktioner som en justerbar sits, fungerande ratt och pedaldriftsystem. Barnet kan sitta på traktorn, använda pedaler för att driva den framåt och styra med hjälp av ratten. Vissa modeller har även extra funktioner som till frontlastare, grävskopa och släpvagn för att göra leken ännu mer realistisk.

Tramptraktorer för barn är vanligtvis designade för att passa olika åldersgrupper och storlekar. Det finns mindre modeller för yngre barn och större modeller för äldre barn. Vissa tramptraktorer kan också ha tillbehör som släpvagnar eller andra redskap som kan kopplas till traktorn och användas för olika lekaktiviteter.

En tramptraktor för barn är en spännande leksak som ger barn möjlighet att leka och använda sin fantasi samtidigt som de får en känsla av att köra en riktig traktor. Tramptraktorer kan erbjuda timmar av underhållning och lek utomhus.

Tramptraktor med släpvagn: rollykid John Deere

Tramptraktor med släpvagn

Tramptraktor Rollykid John Deere med släp. Perfekt som den första tramptraktorn. Passar barn från 2,5 år till 5 år. Öppningsbar motorhuv. Skyddad integrerad kedjedrift med justerbar pedalarm. Stabil rattstyrning.

Tramptraktor med lastare: rollyFarmtrac John Deere 6210R

Tramptraktor rollyFarmtrac John Deere 6210R är utrustad med frontlastare och har öppningsbar motorhuv, tysta däck och skyddad kedja. Flera tillbehör och släpvagnar kan kompletteras. Justerbart säte och trampor så att barnet kan växa tillsammans med traktorn. Passar barn från 3 till 8 år.

Tramptraktor med grävskopa: rollyJunior John Deere

Tramptraktor RollyJunior John Deere
Bild: Tramptraktor RollyJunior John Deere

Tramptraktor RollyJunior John Deere, är utrustad med frontlastare och grävskopa. Passar barn från 3 år till 8 år. Enkel och mycket prisvärd tramptraktor. Öppningsbar motorhuv. Skyddad integrerad kedjedrift med justerbar pedalarm. Stabil rattstyrning.